Skip to content
ERIMA ORSZÁGOS GYERMEKBAJNOKSÁG PDF Nyomtatás
Március 1-jén rendezték meg az Erima gyermekbajnokság országos szivacskézilabda bajnokságát Törökszentmiklóson. Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola utánpótlás U9-es lánycsapata, nagyon szépen szerepelt. Hat csapat vett részt a bajnokságon. Egy nyert és egy vesztett mérkőzés után a 3-4. helyért játszottak helyosztót, ahol a lányok sajnos vereséget szenvedtek. Ügyesen játszottak, de az erő a végén megfogyatkozott. Következő bajnokságot április 5-én játsszák. A csapat tagjai: Kurucz Aida, Kőszegi Lili,Csirmaz Diána,Nagy Alexa,Lukács Lilla, Murányi Réka,Kovács Petra,Sunyi Luca és Hangácsi Fanni voltak. Bízunk a még jobb szereplésben április 5-én.
Felkészítő: Ódor Viktória
2014.03.11.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa20
mod_vvisit_counterHéten3491
mod_vvisit_counterHónapban27223
mod_vvisit_counterÖsszes3427612

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink