Skip to content
A Fejtörők a negyedik helyen végeztek PDF Nyomtatás
Miskolcon rendezték meg a Dürer matematikaverseny országos döntőjét, melyre iskolánk 4 csapata jutott be a megyei forduló után. Az első napon egy kidolgozós feladatsort kellett megoldaniuk a versenyzőknek. Az utolsó feladat egy játék volt, melyhez nyerő stratégiát kellett kidolgozniuk és a verseny szervezőit élesben kétszer le is kellett győzniük a teljes pontszám megszerzéséhez. A második napon egy váltóverseny következett: egy-egy feladatot kaptak a csapatok és csak helyes megoldás esetén kaphatták meg a következő kérdést. Iskolánk először vett részt ezen az újszerű versenyen, de becsületesen helyt álltak tanulóink: az 5-6. osztályosok között a FEJTÖRŐK nevű csapatunk 4. helyezést ért el (csapattagok: Csák Ádám, Kucsma Lehel Péter, Fónagy Fanni) a 7-8. osztályosaink pedig az 5. helyet szerezték meg (csapattagok: Hoffmann Balázs,  Lakatos Veronika, Tóth Marco) Felkészítő tanáraik: Tóthné Szűk Erzsébet és Garbaczné Olasz Andrea. Gratulálunk!
2014.02.10.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1348
mod_vvisit_counterHéten16229
mod_vvisit_counterHónapban64585
mod_vvisit_counterÖsszes4453775

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink