Skip to content
Aerobik eredmények PDF Nyomtatás
2014. január 30-án rendeztük meg az aerobik háziversenyt,az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola fitnesztermében. A programot a TÁMOP 3.4.3 Tehetséggondozó pályázat keretében valósítottuk meg. Mindenkinek az UPII-es challenge gyakorlatot kellett önállóan bemutatni. A gyerekek már hónapokkal ezelőtt folyamatosan készültek a versenyre, nagyon izgultak, hogy jól sikerüljön. A pontozóbírók Ódor Viktória edző és a korábban ötszörös magyar bajnok Tóth Boglárka voltak. UPIII-as és UPII-es korcsoportban történt a pontozás. A győztesek, érem,oklevél és csokoládéjutalmazásban is részesültek. A gyerekek nagyon boldogok voltak.Eredmények:
UPII. korcsoport:
1.Kormos Klaudia
2.László Bernadett
3.Bozó Bianka
4.Gál Kinga
UPIII-as korcsoport:
1.Csikós Anna
2.Klarianka Petra
3.Hortobágyi Evelin és Hajas Anna holtversenyben
Ódor Viktórai 2013.02.04.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa27
mod_vvisit_counterHéten3498
mod_vvisit_counterHónapban27230
mod_vvisit_counterÖsszes3427619

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink