Skip to content
Szövegelni szabad!  a dr. Szabó Miklós országos verseny iskolai eredményei PDF Nyomtatás
A dr. Szabó Miklós országos szövegértési verseny 21 éve indult útjára a kiskunhalasi Bibó István Gimnáziumból. Iskolánk már 3. éve küldi el az országos versenyre az iskolai versenyen legjobbnak minősülő diákjait, akik majd a 7-8. osztályosok között írásban és szóban is bizonyítják a kiválóságukat. Az utóbbi évek 1-2. helyezése után kíváncsian várjuk, hogy a válogató legjobbjai milyen eredménnyel térnek majd haza. Idén 46 diák vett részt az első fordulóban, s készítette el a furfangos szövegértési feladatlapot.
Az iskolai válogató legjobbjai:
Hoffmann Balázs 7. b
Gulyás Petra 7.b
Angyal Virág 8.b
Korózs Benjámin 8.c
Járdán Vera 8.c
Lakatos Veronika 8. a-d.
Felkészítőik: dr. Gyenes Béláné, Sipos Zsuzsa, Nagyné Herczeg Éva tanárnők és Márkus Róbert Zsolt tanár úr. Nekik drukkolunk majd a március 22-i halasi döntőn!
2013.02.03.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1349
mod_vvisit_counterHéten16230
mod_vvisit_counterHónapban64586
mod_vvisit_counterÖsszes4453776

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink