Skip to content
BRONZÉREM A KÉZILABDA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐRŐL PDF Nyomtatás
A Miskolcon megrendezett VI. korcsoportos lány kézilabda diákolimpia országos elődöntőjén bronzérmet szerzett a gimis lányokból álló csapatunk. A rendezvény elhalasztása miatti új időpontban megrendezett verseny előtti napon két NB I-es utánpótlás bajnoki mérkőzésen is szerepelt a gárda nagy része. Így a fáradtsággal küzdő és sérülésektől tizedelt csapat nagy álma, az országos döntőbe jutás nem sikerült, de így is dicséretet érdemelnek a lányok, - hiszen csak apró dolgokon múlott hogy lemaradtunk a győri döntőről.
A csapat tagjai: Berecz Nikoletta, Bocsi Szonja, Dimény Réka, Kovács Nikolett, Markóczi Klaudia, Mészáros Bianka, Mészáros Dorina, Nagy-Mengyi Anett, Sándor Flóra, Szoboszlai Fruzsina, Szoboszlai Noémi, Tasi Rita.
Edző: Vizes Lajos
Gratulálunk!
2014.01.23.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa34
mod_vvisit_counterHéten3505
mod_vvisit_counterHónapban27237
mod_vvisit_counterÖsszes3427626

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink