Skip to content
ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐBE JUTOTT A LÁNY KÉZILABDA CSAPAT! PDF Nyomtatás
Múlt pénteken rendezték meg a kézilabda diákolimpia VI. korcsoportos megyei döntőjét Egerben, a dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Három csapat jutott be a fináléba - és ott körmérkőzésekkel döntötték el a helyezéseket. Gimis lányaink nagyon szépen szerepeltek, magabiztos győzelmekkel biztosították részvételüket az országos elődöntőben.
Végeredmény: 1. EKF Gyakorló Gimnázium - Berecz Nikoletta, Bocsi Szonja, Dimény Réka, Jekkel Vivien,Kovács Nikolett, Markóczi Klaudia, Mészáros Bianka, Mészáros Dorina, Nagy-Mengyi Anett, Pelyhe Dzsenifer, Szoboszlai Fruzsina,Szoboszlai Noémi- Edző: Vizes Lajos
2. Dobó István Gimnázium
3. Berze Nagy János Gimnázium

Eredmények: EKF Gyakorló Gimnázium - Berze Gimnázium (Gyöngyös) 29:12
EKF Gyakorló Gimnázium - Dobó Gimnázium (Eger) 26:21
Dobó Gimnázium - Berze Gimnázium 16:14
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa722
mod_vvisit_counterHéten3471
mod_vvisit_counterHónapban27203
mod_vvisit_counterÖsszes3427591

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink