Skip to content
Heves Megyei Röplabdabajnokság PDF Nyomtatás
E hétvégén, szombaton (2013.11.23.) rendezték meg a III. korcsoportos röplabdás lányok heves megyei bajnokságát iskolánk Bartók téri épületének tornacsarnokában. Az őszi fordulón öt csapat vett részt, amelynek végeredménye:
1. EKF Gyakorlóiskola I.
2. Kazincbarcika
3. EKF Gyakorlóiskola II.
4. Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium II.
5. Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium I.

A megmérettetés nagyon jó gyakorlási lehetőségnek bizonyult, illetve az ebben a korcsoportban újoncnak számító 5. évfolyamosok is kipróbálhatták tudásukat, akik tavaly még csak 2:2 ellen játszhattak!
Csapataink tagjai:
EKF Gyakorlóiskola I.: Helfricht Marey, Dobozi Kinga, Szűcs Laura, Tietze Hanna, Apró Anna, Balázs Eszter, Koncz Lilla.
EKF Gyakorlóiskola II.: Tóth Jázmin, Szecskó Laura, Nagy Eszter, Sinkó Zsanett, Horváth Kitti, Fülöp Elizabet, Oláh Kinga.
Gratulálunk a lányoknak és felkészítőjüknek Pogonyiné Kurucz Mónika tanárnőnek!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa73
mod_vvisit_counterHéten3544
mod_vvisit_counterHónapban27276
mod_vvisit_counterÖsszes3427665

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink