Skip to content
Kovács Bence - Ígéretes kempo- s tehetség PDF Nyomtatás
2 arany, 1 ezüst, 1 bronz medált szerzett iskolánk ifjú sporttehetsége Kovács Bence, a nemrégiben megrendezett 11. Csákvár Kupán. A Zen Bu Kan Kempo országos megmérettetésen 230, 14 év alatti gyerek indult, az egri klub tagjai összesen 10 arany-, 12 ezüst- és 13 bronzéremmel tértek haza.  A versenyzők hét versenyszámban – formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, szinkron formagyakorlat, önvédelem, földharc, 3 pontos küzdelem, Chikara Kurabe – mérték össze tudásukat. Bence felkészültsége, kitartása, elszántsága meghozta a várt eredményeket, azonban az örömébe némi üröm is vegyült, ugyanis az utolsó mérkőzésén sportsérülést szenvedett. Az eredményekhez gratulálunk, mihamarabbi gyógyulást kívánunk.
2013.11.27.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa50
mod_vvisit_counterHéten3521
mod_vvisit_counterHónapban27253
mod_vvisit_counterÖsszes3427642

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink