Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Továbbképzés Skóciában PDF Nyomtatás
Iskolánk angol szakos tanárnője, Siroki Zsuzsanna sikeresen pályázott a Tempus Közalapítvány egyik Comenius szakmai továbbképzésére az „Egész életen át tartó tanulás” program keretében. Július végén két hetet töltött Skóciában, ahol nemcsak a nyelvtanítás mesterfogásait tanulmányozta egy nemzetközi tanárcsoporttal, de csodás tájakat és nevezetességeket is felkeresett. A színvonalas szakmai program mellett örök élményt jelentenek számára a felföldi kirándulások és az edinburgh-i séták, amikről a diákjai is hamarosan hallhatnak majd.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1376
mod_vvisit_counterHéten6908
mod_vvisit_counterHónapban23873
mod_vvisit_counterÖsszes3265302

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink