Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Szépül az iskola, épül a labor PDF Nyomtatás
Bár még javában tombol a nyár, tart a vakáció a Gyakorlóiskolában nem állt meg az élet! Sőt! Gőzerővel folynak a munkálatok az intézmény mindkét épületében. Újrafestik a termeket, folyosókat, ellenőrzik és kijavítják a bútorzatot, oktatási eszközöket.
A Bartók téri labor építési munkálatai is jól haladnak. A helyiségeket kialakították, a falakat lefestették, az elektromos hálózat kiépítése zajlik, a nyár végére helyükre kerülhetnek a bútorok is. A létesítményt szeptembertől már birtokba vehetik a tanulók és a tanárok egyaránt.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1499
mod_vvisit_counterHéten1499
mod_vvisit_counterHónapban29669
mod_vvisit_counterÖsszes3313185

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink