Skip to content
A 2012-2013-as tanév méltó elismerései PDF Nyomtatás
Az elmúlt évekhez hasonlóan fogadáson látta vendégül a 2012/2013-as tanévben a megyei és az országos tanulmányi versenyeken kiemelkedő eredményt elért tanulókat és felkészítő tanáraikat a Pedagógiai és Közművelődési Intézet.
A június 21-i, a Bartakovics Béla Közösségi Házban megtartott rendezvényen 29 Gyakorlóiskolás gyermeknek és 11 pedagógusunknak szólt a taps.
Az általános iskolások közül Berisha Valentin 4.a ,valamint Papp Bianka, 8.a. osztályos diákok a Német szépkiejtési versenyen elért megyei első helyezésükért vehettek át oklevelet. Felkészítőjük Villangó Pálné tanárnő. A Kalmár László matematikaverseny megyei fordulójában 2 diákunk is első helyezést ért el: Dániel Gergő a 4. osztályosok korosztályában, Hoffmann Balázs pedig a hatodikosok közül emelkedett ki teljesítményével. A felkészítőik: Csontosné Bodnár Gyöngyi és Garbaczné Olasz Andrea tanárnők. Szintén a matematika tantárgy területén jeleskedtek csapatban a Zrínyi Ilona matematikaversenyen Dobi Dorina Lili 4.a.-s, Kucsma Lehel Péter 4. b.-s valamint Szabó Péter Krisztián 4.b.-s tanulóink, akiket Csontosné Bodnár Gyöngyi tanárnő készített fel. Kiss Emese 4.c-s kisdiákunk a Komplex anyanyelvi és matematika versenyen megyei első helyezést ért el, felkészítői, Göncfalviné Cseh Éva és Varga Katalin tanárnők segítségével. Dremmel Noémit pedig az Országos angol nyelvi verseny megyei fordulóján elért eredményéért díjazták. Felkészítője Szűcsné Hütter Eszter tanárnő volt. A szakképzősök is szép számmal képviselték iskolánkat. Borbás Annamária 5. helyezést ért el a XXII. Országos Rajzversenyen, ezért vehetett át elismerő oklevelet az ünnepségen. Felkészítője Molnár Erika tanárnő volt. Szalmási Bettina 9. évfolyamos hallgató a IV. Országos Fotó - Videó Versenyen a 3. helyezést érte el, Czeglédi Tamás tanár úr felkészítésével. Antal Melinda pedig a Szín-Vonal Országos Grafikai Versenyen nyújtott teljesítményéért érdemelte ki az oklevelet, felkészítője Őri János tanár úr volt. Az Alapfokú Művészeti Iskola növendékei is számtalan versenyen öregbítették iskolánk hírnevét: Szabó Gabriella Hanga, Jacsó Anna, Molnár Zsófia, Molnár Viktória, Molnár Csenge Virág, Turchányi Zsófia, Maczák Eszter, Szabó Hanna a moderntánc versenyeken szereztek szebbnél - szebb eredményeket, felkészítőjük Gulyik Judit. Elismerték a néptáncosok, Kocsik Nóra, Kocsik Eszter, Kormos Klaudia, Kóró Lilla Dorottya, Kóró Emese Szonja, Szilágyi Vivien Éva, Szilágyi Vanda Anna valamint a Csicsergő Énekegyüttes és Sumi Renáta egyéni teljesítményét is. Őket Német Erzsébet készítette fel a megmérettetésekre. A rendezvényen az egyéni és csapat eredmények mellett az intézményeket is díjazták. A legjobb művészeti iskolának járó vándorserleget idén az AMI érdemelte ki, a kitüntetést Dr. Mátyás Ferencné Hrk Mária intézményegység-vezető vette át.

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1283
mod_vvisit_counterHéten16164
mod_vvisit_counterHónapban64520
mod_vvisit_counterÖsszes4453710

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink