Skip to content
Mini és gyermek korosztályban is a Gyakorlóiskoláé az ezüstérem a strandröplabda diákolimpia ország PDF Nyomtatás
Június 20-21 között rendezték meg Nyíregyházán a III.- IV. korcsoport részére a strandröplabda országos döntőt. A lányok mezőnyében a miniseknél 9, míg a gyermek korcsoportban 14 csapat versengett az helyezésekért. Az erős mezőnyben a csapatoknak nem csak egymással kellett megküzdeniük, hanem a rettentő hőséggel, forró homokkal is. Az egri lányok hősiesen küzdöttek a döntőben, de a miniseknél a nyíregyházi Bem József Általános Iskola legyőzhetetlen volt, míg a gyermek csapat a Kecskeméttel szemben 24: 26 arányban maradt csak alul, így csak az ezüstnek örülhettek.
 
A csapat tagjai minisek: Petrenkó Brigitta,Kovács Kincső,Kaszás Zsófia, Dobozi Kinga, Seres Viktória
Gyermek csapat: Benedek Réka, Gacsal Emese,Pap Bettina,Verebélyi Tünde, Riczkó Gabriella.
Gratulálunk a lányoknak és felkészítőjüknek Vajda Tiborné tanárnőnek!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa39
mod_vvisit_counterHéten3510
mod_vvisit_counterHónapban27242
mod_vvisit_counterÖsszes3427631

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink