Skip to content
Gyakorlóiskolások sikere kicsik a nagyok nyomában PDF Nyomtatás
Miskolcon rendezték  június 16-18-ig a harmadik korcsoportos Diákolimpia Országos Döntőjét. Az erős csoportban jó játékkal remek labdamenetekkel tarkítva magabiztosan lettek csoport elsők az egri lányok. A keresztjátékot elveszítették  a későbbi diákolimpiai bajnokkal szemben, így csak a 3-4. helyért játszhattak. Amit fergeteges játékkal 3:0-ra megnyertek, így megismételték a gyermekcsapat szegedi diákolimpiai forgatókönyvét.
A csoport E.K.F Gyakorló-Kecskemét 3:0
               E.K:F.Gyakorló -Kaposvár 3 .1
                                             E:K:F: Gyakorló -Budapest 3.0

Keresztjáték: E.K.F. Gyakorló Nyíregyháza Móricz 1.3

3. helyért E.K.F. Gyakorló Kecskemét 3-0

A csapat tagjai: Petrenkó Brigitta /különdíj /, Kovács Kincső, Dobozi Kinga, Kaszás Zsófia, Gáspár Krisztina ,Mocsári Fanni,Szeredi Lilla,Seres Viktória
Gábor Fanni, Helfricht Maray.
Felkészítő: Vajda Tiborné
Gratulálunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa46
mod_vvisit_counterHéten3517
mod_vvisit_counterHónapban27249
mod_vvisit_counterÖsszes3427638

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink