Skip to content
Országos első hely a junior MMA bajnokságon PDF Nyomtatás
Alter Milán, iskolánk 12.c osztályos diákja egy különleges sportág képviselője; ketrecharcos. Az MMA (Mixed Martial Arts) más néven Kevert Harcművészetek, egy úgynevezett Full Contact küzdősport, amely igen széles skáláját engedélyezi a harcművészeteknek, ezáltal vegyítve a tradicionális, illetve "újabb" küzdősportokat.
Mixed Martial Arts, MMA, ketrecharc — mindegy milyen néven illetjük — a legdinamikusabban fejlődő sport és igen népszerű az ifjúság körében. A vegyes alapokra épülő megmérettetéshez nagy technikai tudásra van szükség ütésben, rúgásban, földharcban, azonban a specifikus fizikai kihívások is eleve elképesztőek.
Milán 4. éve foglalkozik önvédelmi sporttal, de csak az idei tanévben kezdte el a ketrecharcot. Novemberben a Ju-Jitsu Fight junior országos MMA bajnokságon Szegeden 1. helyezést ért el. Májusban indult a Budapesten megrendezésre került Országos Muay-Thai és MMA Bajnokságon, ahol felnőtt váltósúlyban szintén az aranyérem lóghatott a nyakában.
Gratulálunk a teljesítményéhez és további sikereket kívánunk neki!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1382
mod_vvisit_counterHéten6914
mod_vvisit_counterHónapban23879
mod_vvisit_counterÖsszes3265308

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink