Skip to content
Országos szinten is előkelő helyen kis matematikusaink PDF Nyomtatás
A kiváló megyei szereplést követően előkelő helyen végzett iskolánk két diákja a nemrégiben megrendezett Kalmár László matematika versenyen. Dániel Gergő 4.a. osztályos diák megyei elsőként, 35-ből 34 ponttal jutott az országos megmérettetésre, ahol végül 15. helyen végzett.







Kucsma Lehel 4.b. osztályos tanuló pedig megyei második helyezése után az országoson 22-ként végzett. Gratulálunk a gyerekeknek és felkészítőiknek, Csontosné Bodnár Gyöngyi és Gönczfalviné Cseh Éva tanárnőknek.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1299
mod_vvisit_counterHéten16180
mod_vvisit_counterHónapban64536
mod_vvisit_counterÖsszes4453726

Bejelentkezés






Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink