Skip to content
Országos diákolimpiai döntőben a mini korosztályú fiú röplabdások PDF Nyomtatás
Gödöllőre kellett utazniuk iskolánk 5-6. osztályos fiú röplabdásainak, hogy megmérettessék magukat a diákolimpia országos elődöntőjében. A június közepi miskolci fináléba való bekerülésért folytatott küzdelem sorozat végül eredményesen zárult tanulóink számára. A négy csapat részvételével rendezett csoport különlegessége az volt, hogy nem csupán az első helyet elérők, de legjobb másodikként a mögöttük végzők is kvalifikálhatták magukat a döntőbe. A Kókai Zétény és Váradi Dávid vezette csapatunk magabiztos játékkal legyőzte a házigazdák, illetve a Dunántúlról érkező Igal csapatát, míg a Hortobágy mindenki fölött diadalmaskodott.

Így körbeverés nélkül egyértelművé vált a továbbjutók kiléte, ami különösen a bajnok alföldiek megszorongatásának ismeretében kellemes meglepetésnek tekinthető az egyes játékelemekben már szépen teljesítő, de a tétmérkőzések terén még kifejezetten rutintalannak számító együttesünktől.
Végeredmény:
1.    Hortobágy
2.    Eszterházy Gyakorlóiskola – Eger
3.    Igal
4.    Gödöllő
Csapatunk tagjai: Bíró Máté Bence, Boldizsár Balázs, Csák Ádám, Hack Péter, Kókai Zétény, Sulyok Máté, Váradi Dávid, Tóta Tamás, Zobolyák Dániel    Testnevelő: Vincze Tamás
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1829
mod_vvisit_counterHéten4707
mod_vvisit_counterHónapban31369
mod_vvisit_counterÖsszes3272798

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink