Skip to content
Kicsik a nagyok nyomában. Országos Döntőben az E.K.F. Gyakorlóiskola mini röplabda csapata is PDF Nyomtatás
Május 28.-án rendezték Székesfehérváron a III.korcsoportos röplabda  mini Diákolimpia Országos Elődöntőjét.Heves megyét iskolánk csapata képviselte. Az év legjobb játékával sikerült legyőzni a döntőben Sümeget, akitől az amatőr diákversenyen a döntő szettben 2 ponttal kikapott a csapat, így ezzel az egy vereséggel csak az 5. helyet sikerült megszerezni a 12 csapatos mezőnyben.
Végeredmény: 1. E.K.F. Gyakorlóiskola Eger
                            2. Sümeg
                            3. Gyenesdiás
                           4. Székesfehérvár

A csapat tagjai : Petrenkó Brigitta, Kovács Kincső, Kaszás Zsófia, Dobozi Kinga, Gábor Fanni, Gáspár Krisztina, Seres Viktória ,Mocsári Fanni,
Szeredi Lilla , Szűcs Laura
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1347
mod_vvisit_counterHéten6879
mod_vvisit_counterHónapban23844
mod_vvisit_counterÖsszes3265273

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink