Skip to content
Jól haladnak a szivacskézilabdások PDF Nyomtatás
Május 25-én szombaton Debrecenben rendezték meg az Erima szivacskézilabda bajnokság U8-as korosztályának 2. elődöntőit. Iskolánk csapata az 5. helyen zárta a viadalt, de nincs szégyenkezni valónk. Az első meccset a miskolci sportiskolával játszották a lányok, akiktől a múltkor 6 góllal kikaptunk, ezt a hátrányt most 4-re sikerült csökkenteni. A második meccsen Budapest XVI. kerületi csapatával találták szemben magukat az Egriek és mindössze 1 góllal kaptak ki 15:14-re. Így már csak az 5-6. helyért játszhattak a Szeged ellen. A mérkőzést 13:11-re megnyerték, így 5. helynek örülhettünk.
Góllövőink: Kurucz Aida: 25 gól
Kőszegi Lili: 8 gól
Nagy Alexa: 1 gól
Dudás Dorina: 2 gól
Csapattagok még: Nagy Diána,Csirmaz Viktória, és Csirmaz Diána,aki kapus volt,ügyesen védett. minden 2.c osztályos tanulók.
Felkészítő: Ódor Viktória tanárnő
Gratulálunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1834
mod_vvisit_counterHéten4712
mod_vvisit_counterHónapban31374
mod_vvisit_counterÖsszes3272803

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink