Skip to content
Szép siker a német mondaversenyen PDF Nyomtatás
A Miskolci Egyetem Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéke regionális német mondaversenyén Tóth Petra (9. A) az illusztráció kategóriában 3. helyezést ért el egy képregénnyel, amelyet a "Der Krämer und die Maus" (A szatócs és az egér) című Grimm-mondához készített. Jutalmul egy oklevelet és egy gyönyörűen illusztrált mesekönyvet kapott. Felkészítő tanára: Héjja Zsuzsanna. Gratulálunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1311
mod_vvisit_counterHéten16192
mod_vvisit_counterHónapban64548
mod_vvisit_counterÖsszes4453737

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink