Skip to content
Két díjat is elhoztak a Gyakorlósok a hagyományéltető versenyről PDF Nyomtatás
Bertalan Flóra a második, Sumi Renáta pedig a harmadik helyet szerezte meg korcsoportjában Népdal kategóriában  a „Dunán innen, Tiszán túl” címet viselő Kárpát-medencei hagyományéltető ifjúsági tehetségkutató versenyen. A Heves és Jász - Nagykun –Szolnok megyei elődöntőt Csányban rendezték meg április közepén. Az elért eredményhez gratulálunk és további sok sikert kívánunk!
 
Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa591
mod_vvisit_counterHéten3950
mod_vvisit_counterHónapban26356
mod_vvisit_counterÖsszes3544102

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink