Skip to content
Országos 6. iskolánk lány röplabda csapata a profik között PDF Nyomtatás
A hétvégén Budapesten, a Vasas Folyondár úti csarnokában rendezték meg az Országos Mini Röplabda kupát. A verseny egyben a sportágban tehetséges, jó teljesítményt nyújtó fiatalok kiválasztását, felmérést is szolgálta. 12 csapat kiemelt és 22 nem kiemelt egyesület és iskola csapata küzdött 2 napon keresztül, késő estig az első helyért. A szakemberek szerint is magas színvonalú, küzdelmes, szoros mérkőzéseket vívtak a közel azonos tudással rendelkező csapatok. Egert az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola képviselte, hullámzó teljesítmény mellett most nem sikerült érmet szerezni. Dobozi Kinga végig jó játékkal örvendeztette meg Vajda Tiborné tanárnőt. Petrenkó Brigitta is kitűnt tehetségével így ő a korosztályos válogatott edzőtáborában vehet részt.
D csoport: EKF - Lőrinc 3:0
EKF - Kecskemét 2:1
4 közé jutás: EKF - Vasas 1:2
5-8 hely: EKF - UCSDSE 2:1
5-6. hely: EKF - Kecskemét 1:2

A Csapat tagjai: Petrenkó Brigitta, Kovács Kincső, Kaszás Zsófia, Dobozi Kinga, Gáspár Krisztina, Mocsári Fanni Szeredi Lilla, Seres Viktória. A versenyen való részvétel a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósulhatott meg.
Gratulálunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1829
mod_vvisit_counterHéten4707
mod_vvisit_counterHónapban31369
mod_vvisit_counterÖsszes3272798

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink