Skip to content
Összetett tudás PDF Nyomtatás
A matematikában, a magyar irodalomban és a nyelvtanban is jártasnak kellett lenni azoknak a diákoknak, akik részt vettek a Heves Megyei Pedagógiai Intézet által, a negyedik osztályos korosztálynak kiírt Komplex versenyen. A diákoknak egymás után kellett megoldaniuk logikai és szöveges matematika példákat, valamint nyelvtani teszteket és a szövegértésre irányuló feladatokat is teljesíteni kellett. Iskolánk két tanulója a 4. c. osztályos Kiss Emese az első, Koczka Szófia 4.b. osztályos diák pedig a második helyezést érte el a versenyen. Gratulálunk a diákoknak és felkészítőjüknek Varga Katalin és Göncfalviné Cseh Éva tanárnőknek!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1272
mod_vvisit_counterHéten16153
mod_vvisit_counterHónapban64509
mod_vvisit_counterÖsszes4453699

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink