Skip to content
Hát ez alap PDF Nyomtatás
Hatvanban rendezték meg a közel múltban a megyei Alapműveleti matematika versenyt 4-8 osztályosok részvételével. A megmérettetés már 19 éves múltra tekint vissza, iskolánk diákjai másodszor vettek részt rajta, jó eredménnyel. A versenyen nem annyira a logikai készséget mérik, sokkal inkább az alapműveletekre, valamint a negatív számokkal és a törtekkel való számolásra helyeződik a hangsúly. Idén 17 tanuló töltötte ki a feladatlapot, közülük Kocsik Nóra 5.a-s diák az első, Kucsma Lehel 4.b - ből  a második, Komlósi Márk 4.c.-ből pedig a harmadik helyezést érte el. Oklevelet vehetett még át iskolánk további 4, szintén jól szereplő diákja is: Fónagy Fanni, Koczka Szófia Csenge, Dobi Dorina Lili és Janik Balázs László is. A felkészítők Garbaczné Olasz Andrea és Göncfalviné Cseh Éva tanárnők! Gratulálunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1187
mod_vvisit_counterHéten16068
mod_vvisit_counterHónapban64424
mod_vvisit_counterÖsszes4453614

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink