Skip to content
Tisztes helytállás az Országos Mini Kupán PDF Nyomtatás
Az elmúlt hétvégén megrendezett O. M. K-án (2013.05.04-05.én) 3-4.évfolyamos röplabdásaink méltón képviselték iskolánkat. A lányoknál igen népes mezőny (41csapat) jött össze. A szervezők két csoportba osztották az együtteseket (kiemelt és alap) a gördülékenység kedvéért. A nehézséget az okozta a nagy létszám mellett, hogy a szuper mini korosztály mérkőzéseit mindkét nemben új szabályok szerint bonyolították le. De minden akadály ellenére szépen teljesített két lány csapatunk és ez a közép mezőnyre volt elegendő.
„A” nevű egységünk a 20., míg a „B” nevű a 26.helyen végzett.

A fiúknál már kisebb mezőny alakult ki, hiszen ők „csak” 12 csapat között mérethették meg tudásukat.
Kissé megilletődve kezdte mindkét csapatunk a játékot, de miután „magukhoz tértek”, szép összjátékkal álltak helyt. Így az „A” nevű csapatunk a 10. helyen végzett, míg a „B” csapatba tartozó fiúk a 4.helyért is játszottak, de a nap végére a lelkesedésen a fáradtság kerekedett felül és a 6.helyen fejezték be a kupát!
Lány „A” csapat tagjai: Oláh Kinga, Apró Anna, Fülöp Elizabet, Berecz Réka, Kiss Dalma
Lány „B” csapat tagjai: Besenyei Panna, Balázs Eszter, Ajilik Zóra, Kóródi Tímea, Koncz Lilla, Csőke Lili
Fiú „A” csapat tagjai: Komlósi Márk, Dániel Gergő, Kovács Kristóf, Tamasi Teofil, Winkler Gergő, Lengyel Dániel
Fiú „B” csapat tagjai: Majoros Balázs, Ivancsó Tamás, Bujdos Áron, Bóta Botond, Katona Baján, Csizmadia Milán.
Teljesítményükhöz gratulál felkészítő tanáruk: Pogonyiné Kurucz Mónika
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1806
mod_vvisit_counterHéten4684
mod_vvisit_counterHónapban31346
mod_vvisit_counterÖsszes3272775

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink