Skip to content
Megyei rajzverseny a Gyakorlóban PDF Nyomtatás
Hetedik alkalommal rendezte meg iskolánk a középiskolások megyei rajzversenyét. A megmérettetésre Heves megye 8 középiskolája összesen 67 diákot nevezett. Korcsoportonként és kategóriánkén az első 3 helyezett tanuló jut tovább a VII. Regionális Középiskolai Rajzversenyre, amely a salgótarjáni Madách Gimnáziumban lesz május 22-én. Iskolánk tanulói: Bagdán Zsófia, Tóta Patrícia, Maruzs Noémi, Francsics Györgyi kategóriájukban a harmadik helyezést érték el, így kvalifikálták magukat a regionális döntőbe.  Különdíjas lett többek közt Takács Leila Fanni tanulónk is.


A Művelt Ifjúságért Alapítványnak a legsikeresebb Eszterházys diák jutalmazására felajánlott díját pedig Maruzs Noémi 12. A osztályos tanuló kapta. A zsűri tagjai: Dr. Erdős Júlia textilművész, főiskolai tanár és Tigelmann Józsefné művésztanár voltak. Gratulálunk a díjazottaknak és a felkészítőknek egyaránt.

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1249
mod_vvisit_counterHéten16130
mod_vvisit_counterHónapban64486
mod_vvisit_counterÖsszes4453676

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink