Skip to content
Polgár az európai demokráciában PDF Nyomtatás
A „Polgár az európai demokráciában” elnevezésű országos középiskolai tanulmányi versenyen 45 induló iskola csapata közül országos döntőbe jutott iskolánk 11. A osztályának csapata: Komóczi Máté, Bujáki Kitti, Székely Daniella, Horváth Zsombor.  A döntőben a kemény tesztek megírása, szóbeli prezentáció, parlamenti frakcióvita, sajtótájékoztató feladatainak megoldása után a 11. helyet szerezték meg. A 2 napos döntő második napja keretében látogatást tettek a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Hivatalában, az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalában és az Alkotmánybíróságon.
A diákokat fogadták: Dr. Péterfalvi Attila elnök úr, dr. Lápossy Attila Közjogi Főosztály jogi referens, Dr. Szalay Péter Alkotmánybíró úr és Dr. Udvardy Sándor vezető tanácsos úr Köszönjük a segítséget Párkányi Istvánnak és Gólya Tamásnak. dr.Tóthné Szelezsán Gabriella, a csapat felkészítő tanára. Gratulálunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa625
mod_vvisit_counterHéten3984
mod_vvisit_counterHónapban26390
mod_vvisit_counterÖsszes3544136

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink