Skip to content
Történelem tudorok a 6.c.-ben PDF Nyomtatás
Kaszás Zsófia, Tasi Nóra, Eged Armand és Fábián Ákos megyei III. helyezést ért el a „Magyarország a kora újkorban” című megyei történelmi versenyen. Mindannyian a 6.c. osztály történelem-kedvelő tanulói, akik életükben most először vettek részt ilyen megmérettetésen. Ráadásul egy olyan anyagrészből adtak számot tudásukról, mellyel a tanórákon még nem foglalkoztak! Szorgalmas felkészültségük eredménye ez a helyezés egy tapasztalt mezőnyben. Sok sikert kívánunk a továbbiakban is nekik. Felkészítő tanáruk Dr.Kádek Istvánné.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1229
mod_vvisit_counterHéten16110
mod_vvisit_counterHónapban64466
mod_vvisit_counterÖsszes4453656

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink