Skip to content
Amatőr bajnokok a fiú mini röplabdások PDF Nyomtatás
Szép sikerrel búcsúztatták az áprilist iskolánk fiú röplabdásai. A Kalocsán megrendezett, mini korosztályú „amatőr” csapatok számára kiírt országos rendezvényen öt csapat mezőnyében vettek részt. A verseny a diákolimpiára való felkészülést szolgálta. Mivel a fiúk a tanév során első igazi megmérettetésükre készülhettek, így a várható eredmény nem volt megjósolható. A körmérkőzéses formában lebonyolított viadal végül iskolánk fölényét hozta, ugyanis csupán a budapesti Kék Iskola tanulói tudtak ellenünk játszmagyőzelemnek örülni.
Ez részben köszönhető volt az épp szerencsés nehézségi sorrendben következő mérkőzéseinknek, amelyeken a legfőbb riválisnak mutatkozó Sümeg csapata elleni találkozóra már sikerült formába lendülni, illetve megbarátkozni az új szabályok adta lehetőségekkel. A sikerben döntő szerepet játszott, hogy felkészültségéhez mérten mindenki kifejezetten jól teljesített, míg Kókai Zétény és Váradi Dávid a játék legtöbb elemében kiemelkedőt nyújtott.

Végeredmény:
1.    Eszterházy Gyakorlóiskola, Eger
2.    Sümeg
3.    Budapest
4.    Kalocsa
5.    Paks

Csapatunk tagjai: Boldizsár Balázs, Csák Ádám, Kókai Zétény, Sulyok Máté, Váradi Dávid, Tóta Tamás, Zobolyák Dániel    Testnevelő: Vincze Tamás


 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1298
mod_vvisit_counterHéten6830
mod_vvisit_counterHónapban23795
mod_vvisit_counterÖsszes3265224

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink