Skip to content
Szlovákiában kóborolhatnak a Bambik PDF Nyomtatás

Iskolánk 3 csapata is részt vett az „Ismerd meg az erdőt” elnevezésű, az Egererdő Zrt. által szervezett játékos vetélkedőn a városi Körcsarnokban és a salakos pályán. Az igen komoly előtanulmányokat igénylő megmérettetésre 25 egri és Eger környéki csapat jutott be az első fordulóból. A diákoknak 5 állomáson kellett különböző feladatokat megoldaniuk. Termés, növény, állat, kéreg és nyomfelismerés, az erdővel és az állatvilággal kapcsolatos tesztlap kitöltés, kirakós játék, ügyességi verseny is várta a gyerekeket. Iskolánkat a 4.b osztályos „Zöldek”, illetve az „Erdei manók”, valamint egy vegyes csapat, a 3.d. és 4.d-osztályosokból verbuválódott „Bambik” képviselték.

A gyerekek hosszas felkészülést követően, minden tudásukat, ügyességüket bevetve szerepeltek a versenyen. A „Bambik” alig lemaradva a dobogóról, végül a negyedik helyen végzetek. Jutalmuk pedig nem más, mint egy 4 napos szlovákiai kirándulás. A túra során többek közt megismerkedhetnek a szomszédos ország erdészeti létesítményeivel, meglátogatnak egy vadaskertet valamint változatos sport-és kultúrprogramok várják a kisdiákokat és felkésztőjüket. Gratulálunk a gyerekek kitartó szorgalmáért, valamint a felkészítő tanárnők Kelemen Annamáriának és Göncfalviné Cseh Évának egyaránt.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa666
mod_vvisit_counterHéten4025
mod_vvisit_counterHónapban26431
mod_vvisit_counterÖsszes3544178

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink