Skip to content
Országos elődöntőben a szivacskézilabdás lányok PDF Nyomtatás
2013. április 27-én rendezték meg Fehérgyarmaton az Erima Szivacskézilabda Gyermekbajnokság Kelet Magyarországi régiódöntőjét. Az Eszterházy Károly Főiskola /EKFSC/ Gyakorlóiskolájának a 2. osztályos 8 éves csapata nagyon szép játékkal 3. helyezést értek el, és ezzel a bajnokság Országos Elődöntőjébe jutottak. A csapat tagjai: Kurucz Aida, Kőszegi Lili, Dudás Dorina, Nagy Alexa, Csirmaz Diána, Csirmaz Viktória. A lányok ebben a tanévben kezdték el a kézilabdát, nagyon szép eredmény ez így elsőre. A csapat edzője: Ódor Viktória Gratulálunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1761
mod_vvisit_counterHéten4639
mod_vvisit_counterHónapban31301
mod_vvisit_counterÖsszes3272730

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink