Skip to content
Országos elődöntőben a IV. korcsoportos fiú röplabdásaink PDF Nyomtatás
Iskolánk IV. korcsoportos fiú röplabdásai túl vannak a diákolimpiai sorozat megyei döntőjén. A szokásokhoz híven ismételten Gyöngyösről érkező ellenféllel kellett megküzdeniük, de szerencsére a végeredmény is az elmúlt évekhez hasonlóan alakult. A korosztály engedte életkornál egy-két évvel fiatalabb játékosaink a mérkőzés kezdetén elsősorban gyors és jól irányzott nyitásaikkal állították gyakran megoldhatatlan feladat elé ellenfelüket, míg a továbbiakban az egyre többször visszaérkező labdákat szép támadásokkal juttatták célba.
Győzelmével az aranyérem megszerzésén túl az országos elődöntőbe is bejutott csapatunk, amelyre május közepén lesz. A csapat tagjai: Cseh Péter, Kókai Zétény, Kovács Martin, Sipos Dávid, Sulyok Máté, Váradi Dávid, Varga Amadé, Várhelyi Áron Felkészítő: Vincze Tamás Gratulálunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1302
mod_vvisit_counterHéten6834
mod_vvisit_counterHónapban23799
mod_vvisit_counterÖsszes3265228

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink