Skip to content
Arany és ezüst a Gyakorlós focisták nyakában PDF Nyomtatás
Iskolánkban rendezték meg nemrégiben az OTP-MOL Bozsik intézményi labdarúgótorna, Eger-Bélapátfalvai körzet I. korcsoportjának mérkőzéseit. A gyönyörű időben, 10 perces meccseket játszottak a legkisebbek (EKF Gyakorlóiskola, Árpád Fejedelem Általános Iskola, Pásztorvölgyi Általános Iskola, Felsőtárkányi Általános Iskola, Petőfi Sándor Általános Iskola). A kis focista palánták időnként igen szép játékkal, sportszerűen versengetek egymással. A körmérkőzéseket követően az A csoportban iskolánk végzett az első helyen, míg a B csoport küzdelmeit a Tinódi Sebestyén Tagiskola diákjai nyerték.
Az összesített tabella dobogós helyezettjei:
1. Balassi Bálint Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Tinódi Sebestyén Tagiskolája
2. Eszterházy Károly Gyakorlóiskola
3. Árpád Fejedelem Általános Iskola Ostoros
4. Eszterházy Gyakorlóiskola B csapat
5. Felsőtárkányi Általános Iskola
6. Pásztorvölgyi Általános Iskola
7. Balassi Bálint Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Tinódi Sebestyén Tagiskolája
8. Petőfi Sándor Általános Iskola
Bélapátfalva

Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőjüknek, Molnár Endre tanár úrnak!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1852
mod_vvisit_counterHéten4730
mod_vvisit_counterHónapban31392
mod_vvisit_counterÖsszes3272821

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink