Skip to content
Jól rúgják a bőrt a 2.c-sek PDF Nyomtatás

Sűrű programjuk volt az elmúlt napokban iskolánk focistáinak. Április 10-én a Magyar Labdarúgó Szövetség tehetségkutatóján, a Bozsik programon vettek részt a negyedikesek. 16 csapat közül a csoportküzdelmekben az elsők, a négyes döntőben a negyedikek lettek a kis labdarúgók. Másnap, a Városi Diákolimpián a 2. korcsoportban a Gyakorlósok diadalmaskodtak és a 2.c. osztály hozta el a trófeát. A döntőben a Kemény Ferenc Sportiskola tanulóival csaptak össze a mieink, és végül 3-2-re győztek. A fiúkra májusban vár a megyei döntő. Addig is jó felkészülést kívánunk nekik és edzőjüknek, Molnár Endrének!

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1381
mod_vvisit_counterHéten6913
mod_vvisit_counterHónapban23878
mod_vvisit_counterÖsszes3265307

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink