Skip to content
Sikert arattak a Nővérek PDF Nyomtatás
Iskolánk gimnazista diákjaiból álló Irodalmi Teaházunk színjátszói „Filter csoport” néven 2013.március 29-én  Miskolcon vettek részt egy, az Országos Diákszínjátszó Egyesület által szervezett regionális versenyen, ahol a Czoller Nikoletta, Czoller Viktória, Forgács Fanni 11.C. és 12.C. osztály diákjai előadását, az odaadó és színvonalas színészi munkáért, a szakmai zsűri külön díjjal jutalmazta. A darab rendezője Kalóné Gyenes Réka, a felkészülésben segített Kormos Kitti hallgató(EKF).Köszönjük a versenyhez nyújtott segítséget Orosz Eszternek 11.c és Párkányi Istvánnak.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa620
mod_vvisit_counterHéten3979
mod_vvisit_counterHónapban26385
mod_vvisit_counterÖsszes3544132

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink