Skip to content
Szép helyezés az Országos Rajzversenyen PDF Nyomtatás
Borbás Annamária 14A Szakképzős tanuló 5. helyezést ért el, Besenyei Violetta szintén 14A Szakképzős tanuló 10. lett a XXII. Országos Rajzversenyen. A megmérettetést még március végén rendezték meg a Békéscsabai Általános Iskola, Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú művészetoktatási Intézményben. Tanulóink kitűnően teljesítették a nehéz és fárasztó feladatokat. A mezőny nagyon erős volt de a felkészülés és a rengeteg belefektetett plusz idő meghozta gyümölcsét. Gratulálunk a lányoknak és felkészítő tanáruknak, Molnár Erikának is!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1363
mod_vvisit_counterHéten16244
mod_vvisit_counterHónapban64600
mod_vvisit_counterÖsszes4453790

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink