Skip to content
Újabb AMI-s siker! Mindenkit lehengereltek táncos lányaink! PDF Nyomtatás
Április 7-én, vasárnap rendezték meg a Táncpedagógusok Országos Szövetsége által szervezett XXII. Országos Ifjúsági  Táncművészeti Fesztivált Budapesten. Művészeti iskolánk moderntánc tanszakos tehetségei három kategóriában is megmérették magukat, és kitartásuk, ügyességük meghozta a várt eredményt.
Az Aréna címet viselő kortárs csoportos tánc első helyen végzett a kategóriában, az Ikrek címet viselő produkciót szintén első díjat ért el. A Fehér holló kortárs szólótánc sem maradt le a dobogóról, harmadik helyezést érte el vele Molnár Zsófia. A lányoknak és felkészítőiknek (koreográfia: Rubi Anna, felkészítőtanár: Gulyik Judit) is gratulálunk, valamint kitartást kívánunk a további  versenykehez is!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1313
mod_vvisit_counterHéten16194
mod_vvisit_counterHónapban64550
mod_vvisit_counterÖsszes4453740

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink