Skip to content
Lakatos Veronika esélyes az országos döntőre PDF Nyomtatás
Az iskolai előválogatót követően megyei szinten is számot adtak tudásukról az általános iskolai kémikusok. Iskolánkat hetedik évfolyamon 3 (Lakatos Veronika, Kovács Martin, Kerékgyártó Petra), míg a nyolcadik évfolyamon 2  tanuló (Komlósi Janka, Tóth Liza)  képviselte. A Hevesy György kémia  verseny megyei fordulójában Lakatos Veronika teljesített a legjobban a  gyakorlósok közül, 8. helyezettként továbbították dolgozatát az országos zsűrihez! Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőjüknek, Lakatos Edina tanárnőnek!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1263
mod_vvisit_counterHéten16144
mod_vvisit_counterHónapban64500
mod_vvisit_counterÖsszes4453690

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink