Skip to content
Országos második hely a szövegértési versenyen PDF Nyomtatás
Iskolánk tanulója, a 8. b osztályos Dremmel Noémi második helyezést ért el a Kiskunhalason megrendezett Dr. Szabó Miklós országos szövegértési versenyen. A megmérettetésen további 3 diákunk - Komlósi Janka 8. b, Tóth Liza 8. b és Birincsik Zsófia 8. a - is tisztes helytállással öregbítette intézményünk hírnevét.
A verseny, melynek fő témája a Rákóczi szabadságharc és Búsuló kuruc szobra volt, 3 fordulóból állt: elsőként egy hallás utáni szöveg alapján tesztsort kellett kitölteni, majd ezt követte a hagyományos szövegértési feladatsor, végül pedig egy olvasás utáni szöveg tartalmát kellett szóban ismertetniük a versenyzőknek. A díjazottak egy könyvekből, újságokból és édességből álló ajándékcsomagot kaptak.
Gratulálunk a diákoknak, valamint felkészítőiknek: Nagyné Herczeg Éva tanárnőnek és Márkus Róbert Zsolt tanár úrnak is!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1228
mod_vvisit_counterHéten16109
mod_vvisit_counterHónapban64465
mod_vvisit_counterÖsszes4453655

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink