Skip to content
Kéregburok, vízburok PDF Nyomtatás
Ez volt a témája a március 20-án, a Barkóczy úti épületben megrendezett földrajz tanulmányi versenynek, az Eszterházy laborpróbának. A megmérettetésen iskolánkból, valamint a Dobó István Gimnáziumból 15 tanuló vett részt, akik 3 fős csoportokban oldották meg a feladatokat. Ezek között volt kép- és kőzetfelismerés, szövegértés és feladatlap is. A diákok előzetesen egy, a Víz Világnapjához kapcsolódó plakáttal valamint egy, a vulkánosságot bemutató prezentációval is készültek a versenyre, amit végül a Dobós diákok egyik csapata nyert meg. Gratulálunk minden résztvevő tanulónak, felkészítő tanáraiknak, valamint a verseny lebonyolításában segédkezőknek!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1271
mod_vvisit_counterHéten16152
mod_vvisit_counterHónapban64508
mod_vvisit_counterÖsszes4453698

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink