Skip to content
Matekozó kenguruk PDF Nyomtatás
Közel 170 Gyakorlós diák vett részt március 21-én a Nemzetközi Kenguru Matematikaversenyen. Az elsősökön kívül az összes évfolyam tanulói lehetőséget kaptak, hogy felmérjék matematika tudásukat. A Barkóczy úton az ebédlőben töltötték ki a feladatlapokat a diákok, míg a Bartók téren az A épület adott otthont a rendezvénynek. A kitöltött feladatlapokat központilag értékelik majd. Minden induló emléklapot, tollat és egy következő tanévre szóló kengurus kártyanaptárt kapott.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1222
mod_vvisit_counterHéten16103
mod_vvisit_counterHónapban64459
mod_vvisit_counterÖsszes4453649

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink