Skip to content
Víz, az éltető erő PDF Nyomtatás
Március 22-e a Víz világnapja. Ennek kapcsán a 9-11. osztályosok tablókat, kézműves munkákat készítettek, melyekből egy kisebbfajta kiállítást rendeztek be a Barkóczy utcai épület második emeletén. Az alkotások a pazarlással, a szennyezéssel, a tengerek élővilágával foglalkoznak, de készült munka a ZF Eger vízilabdacsapat történetéről és a Szent József vízzel kapcsolatos tévhitekről is. A kiállítást színesítik azok a munkák is melyeket a nemrégiben megrendezett földrajz versenyre készítettek a tanulók.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1186
mod_vvisit_counterHéten16067
mod_vvisit_counterHónapban64423
mod_vvisit_counterÖsszes4453613

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink