Skip to content
Ifjúsággal a Bükkben PDF Nyomtatás
Az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola természetszerető diákjait ismerték el március 15-én. Az Ifjúsággal a Bükkben túramozgalom keretében 2012-ben, gyermek kategóriában iskolánk második helyezett lett. Ez azt jelenti, hogy tanulóink az elmúlt évben szép létszámmal képviselték intézményünket a megszervezett túrákon. A kirándulásokon egy-egy alkalommal legalább 30 kisdiák, tanárok és szüleik húztak túrabakancsot és ismerték meg a Bükk természeti kincseit. Legutóbb a havas idő ellenére is megtartották a Petőfi –túrát, ahol iskolánk növendékei adtak rövid kis műsort a természetjárók megemlékezéséhez hozzájárulva. Majd az elismerő oklevelek és az egyéni teljesítő jelvények átadására került sor. A természetjárásban Varga Katalin és Szeredi Györgyi tanárnők kísérik rendszeresen a diákokat. Gratulálunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa574
mod_vvisit_counterHéten3933
mod_vvisit_counterHónapban26339
mod_vvisit_counterÖsszes3544086

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink