Skip to content
Ügyesen bánik az íjjal PDF Nyomtatás
Kovács Bence, intézményünk 6.a osztályos tanulója országos harmadik helyezést ért el a Magyar Íjász Szövetség WA Terem Országos Bajnokságán, vadfászreflex gyermek-fiú kategóriában. A budapesti megmérettetésen egy zsúfolásig megtelt tornacsarnokban kellett a sportolóknak a célra koncentrálni és minél pontosabban beletalálni a lőlapba, ez sokszor még a rutinos versenyzőknek is nehéz feladat. Diákunk sikerét növeli, hogy mindössze 7 hónapja foglakozik ezzel a sportággal, de a sok edzés meghozta gyümölcsét. Gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1347
mod_vvisit_counterHéten6879
mod_vvisit_counterHónapban23844
mod_vvisit_counterÖsszes3265273

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink