Skip to content
Aerobik eredmények PDF Nyomtatás

Az UPI-es junior trió Tóth -Szabó-Kürti másodszor is aranyérmes lett.Juniorcsoport Tóth Szabó-Kürti-Hegedűs Márton másodszor is ezüst érmes.
A-kategóriás versenyzőink nagyon jól szerepeltek.Tóth Réka,a válogatott csoportban 2. lett. Szerdán Franciaországba indulnak a válogatottal. Tóth-Szabó-Molnár sportaerobik junior trió 4. lett.


 

 

Juniorcsoport: Tóth Szabó-Kürti-Hegedűs Márton 

 

Az UPI-es junior trió: Tóth -Szabó-Kürti

 

Sportaerobik junior trió: Tóth-Szabó-Molnár  

 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1380
mod_vvisit_counterHéten6912
mod_vvisit_counterHónapban23877
mod_vvisit_counterÖsszes3265306

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink