Skip to content
Gyakorlóiskolások a siker útján PDF Nyomtatás
Az ország legnagyobb /136 csapat/, legrangosabb röplabda tornáját rendezték Szegeden az elmúlt hétvégén. A gyermek korosztályban 18 nem kiemelt és 10 kiemelt egyesület nevezett a tornára. A gyakorlóiskolás lányok ezúttal a 98-as születésű OGYB döntősök között indultak, a kiemelt csoportban. A 10 csapatos, korosztályos válogatottakkal megtűzdelt mezőnyben az egri lányok igazi csapatjátékot produkálva az előkelő 6. helyezést érték el. Az eredmény érékét növeli, hogy a korosztályos válogatott Benedek Réka betegsége miatt nem tudott a csapattal tartani, a csapat nagy része 99-es,2000-es születésű és az A csoportból került ki az 1.2. 6. 7.9. helyezett csapat. A tornán nyújtott kiemelkedő teljesítménye alapján Gacsal Emese is meghívást kapott Benedek Réka mellett a március 27-től-31-ig a korosztályos válogatott edzőtáborba.
Csoport meccs E. K. Gyakorlóiskola - KRA 1:2 Kereszt játék A4 -B3
E K. Gyakorlóiskola - Vasas 0:2
E. K. Gyakorlóiskola Békéscsaba 0:2 Eger-Gödöllő 2.1
E. K. Gyakorlóiskola Szombathely 2:1 Helyosztó Eger UCSD 0

Végeredmény:
1. KRA.
2. Vasas
3. Nyírsuli
4. Kecskemét SI
5. ÚCSDSE
6. Eger Gyakorlóiskola
7. Békéscsaba
8. Gödöllő
9. Szombathely
10 Békéscsaba
2. csapata
A csapat tagjai: Petrenkó Brigitta, Kovács Kincső, Gacsal Emese, Riczkó Gabriella, Papp Bettina, Csengeri Gréta, Verebélyi Tünde, Kaszás Zsófia.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1330
mod_vvisit_counterHéten6862
mod_vvisit_counterHónapban23827
mod_vvisit_counterÖsszes3265256

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink