Skip to content
Új honlap
Tisztelt Szülők, Kollégák! Kedves Gyerekek!

Az intézmény életével kapcsolatos friss tartalmakat a továbbiakban a megújult honlapunkon érhetik el!

Kellemes böngészést kívánunk!


http://gyakorlo.uni-eger.hu/
 
Magyarnak lenni a hivatásunk PDF Nyomtatás
Ez volt a vezérgondolata a Gyakorlóiskola idei, az 1848-’89-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett ünnepségének. A megemlékezést Gulyik Judit táncpedagógus növendékei nyitották meg érzékletes kontakttáncukkal. A köszöntőt és a Himnusz eléneklését követően gimnazistáink adtak színes, zenével, hangszeres játékkal verssel, prózával és dallal tarkított műsort. A jelenetekben tisztelegtek a végeláthatatlan történelmi tengeren világító toronyként álló nagyságok előtt, kiknek az a feladatuk, hogy évszázadok múltán is útbaigazítsák az emberiséget. A nagy embereket azonban nem a szobor, az ünnepi koszorú teszi halhatatlanná, hanem eszméik győzelme, életük megismerése és példájuk követése.
A piros, fehér, zöldbe öltözött diákok felolvasták a 12 pontot, felcsendült a Nemzeti dal megzenésített változata, végül egy-egy szál virággal tisztelegtek a hősök soha el nem múló, meg nem fakuló emléke előtt. A műsor irodalmi részét Lukácsné Lengyel Marina és Pusztai Eszter tanárnők állították össze, az énekkart Kalló Zsolt tanár úr vezette, a dekoráció Koronczi Melinda és Molnár Erika tanárnők keze munkáját dicsérik.
A műsorban résztvevő diákok: Báder Elemér, Molnár Dániel, Sáfrán Henriette, Zagyi Emese, Meier Orsolya, Forgács Fanni, Orosz Eszter, Kovács Lilla, Hörömpöli Kristóf, Czoller Nikoletta és Czoller Viktória.
A diákok műsorukkal március 15-én Rimaszombaton is fellépnek!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa793
mod_vvisit_counterHéten1636
mod_vvisit_counterHónapban38905
mod_vvisit_counterÖsszes3120711

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Hírszolgáltatás

EKF Gyakorlóiskola

Google Analytics

 

 

Partnereink