Skip to content
Kettős elismerés Német Erzsébetnek PDF Nyomtatás
Iskolánk pedagógusa két elismerésben is részesült nemrégiben. A Nyíregyházán megrendezett 15. Vécsey-Vásárhelyi Kamara Néptánc- és Népdaléneklési Verseny zsűrijében neves szakemberek, mint például Kökény Richárd, az Állami Népi Együttes tánckarvezetője, döntöttek a díjak odaítéléséről. A rendezvényen pedagógusunk kapta meg a legtöbb gyermeket felkészítő tanárnak járó különdíjat, de elismerték a legjobb dalcsokor összeállítójaként is! Gratulálunk és munkájához további sok erőt és egészséget kívánunk!
 
Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa615
mod_vvisit_counterHéten3974
mod_vvisit_counterHónapban26380
mod_vvisit_counterÖsszes3544127

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink