Skip to content
Úszás Diákolimpia Országos döntő Budapest- Komjádi uszoda PDF Nyomtatás
A Magyar Diáksport Szövetség idén tavasszal nagyszabású versenysorozatra készül. A három megyeszékhelyen és a fővárosban 10 nap alatt zajló programok több mint 4000 tanulót mozgósítanak. A versenyzőkön kívül közel 6000 szurkolót, családtagot és pedagógust vártak. A „tavaszi diákolimpiai hét” keretén belül az általános iskola első osztályosaitól a középiskolás végzősökig hat sportágban, továbbá a játékos sor- és váltóversenyen, valamint az olimpiatörténeti vetélkedőn vár megmérettetés a diákokra. A rendezvénysorozat központi ünnepélyes megnyitója Budapesten, március 01-én volt a Komjádi Uszodában, ahová a sportért és az oktatásért felelős állami vezetők, és Risztov Éva úszó olimpiai bajnok is meghívást kapott. A versenyen iskolán tanulói is képviseltették magukat!


Eredmények
1. korcsoport
Blaskó Nicol
50m hát 11. hely
50m mell 16. hely felkészítő edző: Patkó Katalin Eger Úszó Klub

2. korcsoport
Kovács Gréta 4.a
50m gyors 16. hely
Dobi Dorina 4.a
50m hát 19.hely
Angyal Mátyás 4. b
50m gyors 6. hely
50m hát 6. hely edzőik Sallai Beáta Eger Úszó Klúb
Mátyás kitűnő egyéni eredményekkel kerül a legjobb 6 közé.

3. Korcsoport
Melegh Milán 6. oszt.
100m gyors 5. hely ezzel Milán lett a legeredményesebb úszónk ebben az évben egyéni legjobbjával.
100m mell 16.
4x50m fiú váltó 7. hely
Melegh Milán
Mező Ádám
Szőke Ákos
Honti Gábor
Gratulálunk minden tanulónknak a versenyen való részvételhez,további jó edzést kívánunk.
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1338
mod_vvisit_counterHéten6870
mod_vvisit_counterHónapban23835
mod_vvisit_counterÖsszes3265264

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink