Skip to content
"Feketén, fehéren" PDF Nyomtatás
Sok alsó tagozatos nevezésével rendeztük meg az idei iskolai sakkversenyt. Külön dicséret az 1.b és 4. c osztálynak, ahonnan a legtöbb nevezés érkezett. A február 28-án délután zajló megmérettetésen sok izgalmas partit játszottak a versenyzők. Sajnos idén a felső tagozatból nem jelentkezett senki, pedig közöttük is sok a jó sakkozó. Tavaly Czajner Gábor hetedikesként első lett a megyei sakk Diákolimpián és az országoson is szépen szerepelt.

Eredmények:
1-2. osztályosok:
1. Wachter András 1.c
2. Gödri István 2.b
3. Kalán Tamás 1.b

3-4. osztályosok:
1. Zsófi Zsombor 4.b
2. Komlósi Márk 4.c
3. Kucsma Lehel 4.b

Köszönet Berecz Imrének és Rauch Ferencnek, a verseny szakszerű lebonyolításáért!

Az azóta lezajlott megyei sakk Diák olimpián 4. lett Zsófi Zsombor. Iskolánkat az országos versenyen Majoros Rozi képviseli, aki az iskolai versenyen más elfoglaltsága miatt nem indult, de a megyein korcsoportjában az 1. helyen végzett.
Mindenkinek gratulálunk és további sikeres sakkozást kívánunk!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1789
mod_vvisit_counterHéten4667
mod_vvisit_counterHónapban31329
mod_vvisit_counterÖsszes3272758

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink