Skip to content
Bemutatkoztak U8-as utánpótlás csapataink PDF Nyomtatás
U8-as kézilabda bajnokságot rendeztek vasárnap Tápiószelén. A versenyen iskolánk két csapattal is képviseltette magát: a 2.c. és 2.b. Eszterházy KFSC 1-es és Eszterházy KFSC 2-es néven indult. A lányok most ismerkednek a sportággal, szeptember óta kézilabdáznak. Életük első megmérettetésén még kissé bátortalanul, kevés tapasztalattal a hátuk mögött léptek pályára. Orosháza, Tápiószele és Gyöngyössolymos csapatával csaptak össze. Csapataink végül a 4. és 5. helyet szerezték meg, ami szép eredmény. Gratulálunk a lelkes kis különítménynek, valamint felkészítőjüknek Ódor Viktória tanárnőnek!
 
< Előző   Következő >

 

Let's click


Iskolánk a Comenius „Iskolai együttműködések” projekt keretében másik négy európai uniós oktatási intézménnyel együtt vesz részt a „Let’s click”
elnevezésű, két éves programban. A sikeres pályázatot követően a Tempus Közalapítvány anyagi támogatásával kerülhet sor az együttműködésre. A projekt az „Egész életen át tartó tanulás” program részeként valósul meg – litván, észt, lengyel és portugál partnerekkel. A projekt munkanyelve az angol; fő célja a természettudományos tantárgyak tanulásának motiválása.
Az alábbi linken található a projekt közös weboldala, amely az öt partneriskola tanárai és diákjai által készített anyagokkal folyamatosan bővül. Az oldalon található közös webszótár, természettudományos webkvíz, fotók, videók, prezentációs anyagok.


Látogatók

mod_vvisit_counterMa1744
mod_vvisit_counterHéten4622
mod_vvisit_counterHónapban31284
mod_vvisit_counterÖsszes3272713

Bejelentkezés


Elfelejtette a jelszavát?

Google Analytics

 

 

Partnereink